els nostres serveis

Quiromassatge i Tui Na

La teràpia manual és una de les millors eines que tenim a consulta. Tant el quiromassatge com el massatge Tui Na ens és imprescindible a l’hora de tractar malalties musculars i esquelètiques, així com diferents canvis estructurals causats per somatitzacions emocionals o alteracions fisiològiques internes.

La versatilitat de les dues tècniques permet veure i tractar el cos humà tant des d’una visió occidental com oriental i, per tant, obtenir-ne un diagnòstic més acurat, precís i eficient. Això permet reduir el període de tractament del pacient i el temps de recuperació.

Als nostres centres de teràpies realitzem sessions de quiromassatge a Reus, La Selva del Camp i Barcelona. Ens ajudem del quiromassatge i el massatge Tui Na com a mitjà per restablir i mantenir el funcionament harmoniós de l’organisme.

Un bon quiromassatge pot oferir una àmplia gamma de beneficis per a la salut física i emocional. Aquí hi ha alguns dels beneficis més destacats:

  • Alleugeriment de l’estrès: El quiromassatge pot ajudar a reduir els nivells de cortisol, l’hormona de l’estrès, i promoure la relaxació profunda, cosa que contribueix a una sensació general de benestar. Actualment l’estrès produeix molts problemes que el quiromassatge pot ajudar a millorar com a reducció de la tensió muscular, la promoció de la relaxació, la reducció de l’ansietat i el foment de la connexió ment-cos alleujant moltíssim les conseqüències de l’estrès.
  • Reducció del dolor muscular i articular: El quiromassatge pot ajudar a alleujar la tensió muscular, reduir els nusos i millorar la flexibilitat, cosa que pot ser beneficiós per a persones amb dolor muscular crònic o problemes de mobilitat. Tenim exemples molt clars que demostren que el quiromassatge ajuda a tenir més relaxació muscular, redueix la inflamació de la musculatura, millora l’amplitud de moviment i ajuda molt a prevenir lesions.
  • Millora de la circulació sanguínia: El quiromassatge ajuda a millorar la circulació sanguínia, cosa que pot promoure un millor lliurament de nutrients i oxigen als teixits del cos, així com l’eliminació de toxines. El quiromassatge provoca una major estimulació del flux sanguini, una vasodilatació molt millor que ajuda a trencar i eliminar dipòsits de teixit fibrós o adhesions que poden obstruir el flux sanguini als teixits musculars, redueix l’estancament on la circulació sanguínia pot estar compromesa. zones amb músculs tensos o rígids i provoca l’activació del sistema limfàtic genera una millor circulació en general.
  • Millora del son: En reduir l’estrès i la tensió muscular, el quiromassatge pot ajudar a millorar la qualitat del son i promoure un descans més reparador. És un estímul per al sistema nerviós parasimpàtic, que és responsable d’induir la relaxació i calmar el cos. Això pot contrarestar l’activació del sistema nerviós simpàtic, que està associat amb l’estrès i la vigília, facilitant així el procés de quedar-se adormit.
  • Enfortiment del sistema immunològic: En reduir l’estrès i millorar la circulació, el quiromassatge pot ajudar a enfortir el sistema immunològic i augmentar la capacitat del cos per combatre malalties.
  • Millora de l’estat d’ànim: El quiromassatge pot estimular l’alliberament d’endorfines i serotonina, neurotransmissors associats amb la felicitat i el benestar, cosa que pot ajudar a millorar l’estat d’ànim i reduir l’ansietat i la depressió. Aquest és un factor clau i una conseqüència directa per als pacients que acudeixen a un quiromassatgista, generant un millor estat d’ànim i proporcionar un temps i un espai dedicat a tenir cura d’un mateix, cosa que pot ajudar a alleujar l’estrès emocional i promoure’n una sensació de calma i equilibri creant com a conseqüència una promoció del benestar emocional i físic.

Un bon quiromassatge no només pot ajudar a alleujar el dolor físic, sinó que també pot tenir un impacte positiu en la salut emocional i el benestar general.

Demana'ns cita per a la teva sessió de Quiromassatge a Reus, Barcelona o La Selva del Camp

Posa't en contacte amb nosaltres

Com es realitzen les nostres sessions de quiromassatge a Reus, Barcelona o La Selva del Camp?

Una sessió de quiromassatge és una experiència relaxant i terapèutica que cerca alleujar la tensió muscular, millorar la circulació sanguínia i promoure el benestar general del pacient. Aquí t’explico com sol transcórrer una de les nostres sessions de quiromassatge a Reus, La Selva del Camp o Barcelona: na sessió de quiromassatge és
  • Consulta inicial: Abans de començar la sessió, el quiromassatgista sol realitzar una breu consulta amb el pacient per entendre les seves necessitats i expectatives. Durant aquesta etapa, és important discutir qualsevol problema de salut existent, lesions prèvies o àrees específiques que requereixin atenció. especial.
  • Preparació de l’ambient: Un cop establerta la comunicació amb el pacient, es crea un ambient tranquil i relaxant a la sala de tractament. Això pot incloure la regulació de la il·luminació, la temperatura i la música suau per ajudar el pacient a relaxar-se.
  • Posicionament del pacient: El pacient es fica al llit en una llitera de massatge, generalment cobert amb un llençol o tovallola per preservar la seva privadesa i mantenir la calor corporal. El quiromassatgista pot proporcionar coixins o coixins per garantir una posició còmoda durant la sessió.
  • Aplicació d’olis essencials o cremes: Abans de començar el massatge, el quiromassatgista pot aplicar olis essencials o cremes a la pell del pacient per facilitar el lliscament de les mans i millorar l’experiència sensorial.
  • Tècniques de massatge: Durant la sessió, el quiromassatgista utilitza una varietat de tècniques de massatge, que poden incloure moviments suaus i rítmics, pastament, fricció, pressió profunda i estiraments suaus. Aquestes tècniques s’adapten a les necessitats específiques del pacient i les àrees del cos que requereixen atenció.
  • Enfocament en àrees problemàtiques: Si el pacient té àrees específiques de dolor o tensió, el quiromassatgista es pot concentrar en aquestes àrees, aplicant tècniques de massatge més intenses i focalitzades per alleujar la incomoditat i promoure la relaxació.
  • Comunicació durant la sessió: Durant la sessió, el quiromassatgista i el pacient poden mantenir una comunicació oberta i constant. El pacient ha de sentir-se lliure dexpressar qualsevol incomoditat o preferència quant a la intensitat del massatge o les àrees a tractar.
  • Finalització de la sessió: Un cop s’ha completat la sessió de massatge, el quiromassatgista deixa al pacient uns minuts per relaxar-se i reajustar-se abans de sortir de la sala de tractament. Es recomana beure aigua després de la sessió per ajudar a eliminar les toxines alliberades durant el massatge i per rehidratar el cos.