els nostres serveis

Terapies complementaries

Aromateràpia

Els olis essencials són una eina ancestral. Gràcies a la seva alta concentració de principis actius, són un important complement a tenir en compte a la consulta, especialment útils quan es tracten patologies emocionals.

Auriculoteràpia

És un dels microsistemes més utilitzats i més efectius a la consulta. Consisteix a estimular certes zones del pavelló auditiu per buscar una reacció distal a l’òrgan o estructura afectada.

Auriculoteràpia

És un dels micro-sistemes més utilitzats i més efectius a consulta. Consisteix en estimular certes zones del pavelló auditiu per tal de buscar una reacció distal a l’òrgan o estructura afectada. 

Gua Sha

La tècnica de la Gua Sha consisteix en el raspat dels teixits tous per tal d’alliberar les tensions excessives de la fàscia i aconseguir reduir o eliminar la sensació de dolor. Amb l’ajuda d’unes espàtules treballem a la perfecció el teixit miofascial alliberant la zona en qüestió.

Ventoses

Les ventoses o cupping és una tècnica cada cop més coneguda i utilitzada per molts professionals. Consisteix en aplicar una força de succió sobre la pell amb fins terapèutics.

Ventoses

Les ventoses o cupping és una tècnica cada vegada més coneguda i utilitzada per molts professionals. Consisteix en l’aplicació d’una força de succió sobre la pell amb finalitats terapèutiques. 

Moxibustió

La moxibustió és una tècnica que consisteix en l’aplicació de calor per mitjà de la combustió de la moxa – Artemisa abrotanum – en punts o zones específiques del cos per reequilibrar el cos humà. La moxa pot estar presentada pura, en forma de con o en forma de cigarreta.

Electroacupuntura

L’electroacupuntura consisteix a aplicar corrent elèctric sobre l’agulla d’acupuntura mitjançant equips d’electroestimulació. Aquest corrent que passa al cos a través de l’agulla aconsegueix augmentar l’efecte terapèutic.

Electroacupuntura

L’electroacupuntura consisteix en l’aplicació de corrent elèctrica sobre l’agulla d’acupuntura mitjançant equips d’electroestimulació. Aquesta corrent que passa al cos a través de l’agulla aconsegueix augmentar l’efecte terapèutic. 

Vendatge Kinesiotape

L’embenat kinesiotape és un sistema que busca aconseguir la mobilitat total del múscul limitant tan sols la zona o moviment afectat. És una cinta adhesiva elàstica que actua com una segona pell, hipoal·lergènica i composta cent per cent de cotó.

Tens cap dubte amb els nostres serveis?

Posa't en contacte amb nosaltres