FAQ

Hi han zones més sensibles que d’altres. La majoria dels punts no són dolorosos, però si que busquem sempre que hi hagi una mínima reacció per considerar que el tractament esta actiu i funcionant. 

Comencem amb una petita entrevista per conèixer la historia clínica del pacient, seguim amb el tractament d’acupuntura i finalitzem, si és necessari, amb alguna tècnica complementària. 

En alguns casos, sobretot en patologies cròniques, el tractament acostuma a ser llarg. Això és perquè fa molt de temps que convius amb aquest problema i ara és quan has començat a tractar-te. En aquet cas l’efectivitat de l’acupuntura acostuma a durar entre dos i tres dies en les primeres sessions, però poc a poc veuràs que l’efecte s’anirà allargant. Has d’entendre que el procés serà llarg i que el que estem aconseguint amb la teràpia és que el teu cos torni a recuperar la capacitat de sanar-se per ell mateix per així evitar recaure en un futur. 

No, l’acupuntura simplement és una eina més de los moltes que te la medicina xinesa. A més d’aquesta compta amb el massatge Tui-Na, la farmacopea, la digitopuntura, les ventoses, la Gua-Sha, i moltes més.

Depenent dels punts a seleccionar, del diagnòstic fet, i de la qualitat del professional. En el meu cas mirarem sempre de tractar l’arrel del problema per evitar que recaiguis al cap d’un temps així com mirar de solucionar els símptomes des de la primera visita. 

Antigament si que realitzaven aquesta practica, però avui en dia ja no s’utilitza ja que es fan servir sempre agulles estèrils. També el cost de l’agulla i la facilitat per trobar-ne no és la mateixa que anys enrere. 

Persisteix i encertaràs. No crec en els protocols pre-establerts que acostumen a ensenyar, crec en fer un tractament personalitzat per a cada persona i sempre buscant l’origen de la patologia. La millor manera de confiar en mi és coneixent-me, t’atendré el millor que pugui i et serè el màxim sincer. Així doncs, per que no vens a provar-ho?