els nostres serveis

Acupuntura

L’acupuntura és una de les tècniques més reconegudes de la medicina xinesa. Consisteix en la inserció d’agulles primes a determinats punts del cos per generar una reacció física i energètica que ajuda a resoldre el problema a tractar. Aquest procés equilibra el cos i pot abordar una àmplia gamma d’afectacions orgàniques, energètiques i emocionals.

Hi ha diverses maneres de fer servir l’acupuntura segons el motiu de consulta. Des dels famosos meridians fins a la teoria zonal de l’acupuntura, passant per la complexitat del Yi Jing (I Ching). Després d’un diagnòstic correcte a través de la presa del pols, l’observació de la llengua i la palpació abdominal per determinar en quin estat energètic es troba el pacient, l’acupuntura ens serveix per començar a treballar i aconseguir un reequilibri.

Als nostres centres de teràpies realitzem sessions d’acupuntura a Reus, La Selva del Camp i Barcelona. Ens ajudem de l’acupuntura i la medicina xinesa com a mitjà per restablir i mantenir el funcionament harmoniós de l’organisme.

Una bona acupuntura pot oferir una àmplia gamma de beneficis per a la salut física i emocional. Aquí hi ha alguns dels beneficis més destacats: 

 • Alleugeriment del Dolor: L’acupuntura és reconeguda per la seva capacitat per alleujar el dolor crònic i agut, com el mal d’esquena, coll, articulacions i també els dolors d’origen orgànic com còlics, migranyes, etc.
 • Reducció de l’Estrès i Ansietat: Les sessions d’acupuntura poden ajudar a calmar la ment i reduir l’ansietat, l’estrès i la depressió. Aquestes patologies poden esdevenir l’origen de malalties més greus; poder solucionar-les a temps és essencial per tenir un estat de salut correcte.
 • Millora del Son: Molts pacients experimenten una millora significativa en la qualitat del son després de rebre tractament d’acupuntura.
 • Enfortiment del sistema immunològic: L’acupuntura pot enfortir el sistema immunològic, ajudant el cos a combatre malalties i a mantenir-se saludable.
 • Equilibri Hormonal: Ajuda a regular les hormones i pot ser beneficiosa per a problemes com la infertilitat i els desequilibris menstruals, digestius, respiratoris, etc.
 • Millora de la Circulació: Estimula la circulació sanguínia i limfàtica, promovent la curació i la salut general.

Tens cap dubte amb els nostres serveis?

Posa't en contacte amb nosaltres

Com es fan les nostres sessions d'acupuntura a Reus, La Selva del Camp i Barcelona?

Una sessió d’acupuntura és una experiència relaxant i terapèutica que busca equilibrar energèticament i hormonalment el pacient i promoure’n el benestar general.

Aquí us explico com sol transcórrer una de les nostres sessions d’acupuntura a Reus, La Selva del Camp o Barcelona:

 • Consulta Inicial: Cada sessió comença amb una consulta detallada. En aquest moment és important que el terapeuta pugui comprendre les preocupacions de salut, símptomes i objectius.
 • Diagnòstic d’Acupuntura: Basant-se en el teu historial mèdic i símptomes actuals, l’acupuntor realitzarà un diagnòstic sobre la base de la medicina xinesa. Això implica identificar els desequilibris energètics que poden contribuir als teus problemes de salut. Aquest diagnòstic es farà mitjançant la presa del pols, l’observació de la llengua i la palpació abdominal.
 • Pla de Tractament Personalitzat: Un cop s’hagi establert el diagnòstic, es desenvoluparà un pla de tractament personalitzat. Això implica seleccionar els punts d’acupuntura específics que s’abordaran durant la sessió. Buscant sempre seleccionar el menor nombre de punts per aconseguir la màxima reacció del teu cos.
 • Sessió d’Acupuntura: Durant la sessió, t’estiraràs còmodament mentre l’acupuntor insereix agulles primes i estèrils en punts estratègics del teu cos. Les agulles es deixen inserides als punts d’acupuntura durant 28 minuts. En aquest moment és recomanable que la persona es relaxi fins i tot que pugui arribar a dormir.
 • Estímul Energètic: Durant els 28 minuts, les agulles d’acupuntura estimulen suaument els punts específics per restaurar el flux d’energia (chi) al cos. Això ajuda a equilibrar els sistemes físic, emocional i mental.
 • Ajuda complementària: De vegades el terapeuta decideix complementar el tractament amb alguna tècnica (auriculoteràpia, moxibustió, ventoses, gua sha), amb la recomanació d’alguna fórmula de fitoteràpia o amb algun consell sobre nous hàbits dietètics personalitzats.

Als nostres centres ens comprometem a proporcionar tractaments d’acupuntura personalitzats i efectius.

Descobriu com l’acupuntura pot transformar el vostre benestar! Contacta’ns avui per programar una consulta personalitzada. El teu camí cap a una vida més equilibrada i saludable comença aquí.